Kiitos kaikille IsoTYHY 2018 -tapahtumaan osallistuneille. Päivää vietettiin oikein aktiivisissa merkeissä ja aurinkokin meitä hemmotteli.

IsoTYHY 2018 tunnelmia

Tiedote 22.3.2018 Eero Hirvonen vauhdittamaan kevään vaivattominta tyhy-päivää

IsoTYHY on 9. toukokuuta Aulangolla järjestettävä tapahtuma, jonka tavoitteena on tarjota vaivaton vaihtoehto yrityksen työhyvinvointipäiväksi. Monipuolisten aktiviteettien lisäksi paikalla on mm. Etelä-Korean olympialaisissa debytoinut yhdistetyn Eero Hirvonen päivää vauhdittamassa.

Ensimmäistä kertaa keväällä vuonna 2017 Hämeen työelämänkehittäjät –verkostossa järjestetyn IsoTYHY tapahtuman idea on pistää työyhteisöt liikkumaan. IsoTYHY:ssä yritysten työntekijät pääsevät yhdellä tapahtumarannekkeella hyödyntämään monipuolisesti Aulangon aktiviteetteja: Kylpylää, hohtokeilausta, urheilusimulaattoria, frisbeegolfia, minigolfia, seikkailupuiston ratoja sekä SUP-lautailua.

– Verkostossa luodun tapahtuman konsepti on loistava, hehkuttaa tänä vuonna järjestelyvastuussa oleva Liikkuva Suomi –palvelun Antti Luukkanen. Yleensä yrityksissä tuskaillaan mitä sellaista kivaa työntekijöille voisi järjestää, että mahdollisimman moni tykkäisi ja osallistuisi. Nyt ei tarvitse miettiä, voiko joku terveydellisistä syistä osallistua keilaukseen tai suostuuko korkeanpaikan kammoinen kiipeilemään. Kaikille työyhteisön jäsenille löytyy ihan varmasti mieluista tekemistä.

– Viime vuonna osallistujat viihtyivät ja pääsivät tutustumaan eri juttuihin pienellä panostuksella. Tällaista kokonaisuutta ja tapahtumaa ei ole tarjolla varmaan missään muualla kuin nyt Hämeenlinnassa Aulangolla. Tervetulleita ovat kaikenkokoiset yritykset kaikilta aloilta, muistuttaa Jani Rantanen Cumulus Resort Aulangolta.

Tänä vuonna tapahtumassa päästään hyödyntämään Vanajavettä, kun Aulanko Outdoors tuo hotellin rantaan SUP-lautoja. Paikalla on myös kokeneet ohjaajat, jotka auttavat ensikertalaisia suppailun saloihin.

– Satumainen Aulanko tarjoaa loistavat puitteet tyky- ja virkistyspäivien viettoon. Olemme mielellämme tapahtumassa mukana tuottamassa työyhteisöille kokemuksia ja liikunnan iloa, kertoo Kirsi Reinikka Aulanko Outdoorsista.

Lisävauhtia liikkumiseen tuo Liikkuva Suomi –palvelun kummiurheilijana toimiva Eero Hirvonen. Yhdistetyn Hirvonen on nuoresta iästään huolimatta saavuttanut palkintokorokepaikkoja ja muiden muassa debytoinut talven olympialaisissa Etelä-Korean Pyeongchangissa. Eero on mukana antamassa treenivinkkejä ja hänet voi haastaa leikkimieliseen kisaan.

Tapahtuman nettisivut  www.isotyhy.fi

Lisätietoja

Liikkuva Suomi, Antti Luukkanen, puh. 044 381 3336 tai antti.luukkanen@liikkuvasuomi.fi